Unitii logo background

Koordinér &
rekruttér frivillige

Gør planlægning og koordination til en leg
- med Unitii er alt samlet ét sted.

Download på App Store Download på Google Play

Hold styr på dine events, vagter og frivillige.

For foreninger og organisationer fungerer Unitii som en koordinering- og rekrutteringsplatform. Det er muligt at oprette events med tilhørende opgaver, hvor det sendes ud til enten frivillige i foreningen eller alle frivillige i Unitii.

På den måde er man kun få klik væk fra at få hjælp og samtidig opnår man et simpelt overblik over alle opgaver. Unitii er samtidig stedet, hvor frivillige står klar til at bidrage og derfor har foreninger, organisationer og mindre sammenslutninger nemmere ved at rekruttere nye lokale ildsjæle.

For den frivillige fungerer Unitii på tværs af foreninger, hvilket gør at den frivillige kun skal kigge ét sted for at kunne bidrage. Unitii gør frivillige aktiviteter lettere tilgængeligt, hvilket aktiverer flere ildsjæle til at bidrage med deres tid og kompetencer.

Det er let, enkelt og lynhurtigt at komme i gang.

Funktioner

Chat ikon

Rekruttér frivillige

Når en forening opretter events med tilhørende opgaver, kan disse sendes ud til frivillige i foreningen eller til Unitiis pulje af lokale frivillige, der står klar til at bidrage. På den måde kan foreningen fastholde deres eksisterende frivillige, samt rekruttere nye ildsjæle.

Chat ikon

Koordinér events

Med Unitii bliver koordinering af både events og opgaver til en leg. Med vores brugervenlige platform, kan alle være med. Her opnår man et overblik over kommende og tidligere events, samt tilhørende opgaver.

Chat ikon

Tjen penge

En forening kan finde lokale sponsorater og på den måde tjene penge til foreningen, samtidig med at du bidrager til fællesskabet i Unitii.

Chat ikon

Manager funktion

Foreninger har mulighed for at tilføje "Managers" til at administrere Unitii Platformen. På den måde kan flere nøglepersonel få adgang til oprettelse af events, administration af frivillige og meget mere.

Logo
Download på App Store Download på Google Play

Du kan bruge frivillige indenfor mange områder...

  • Socialt arbejde
  • Miljø og klima
  • Børn og unge
  • Dyrevelfærd
  • Nødhjælp
  • og flere...

Er du frivillig?

Se her hvordan du kommer i gang med at arbejde frivilligt

For frivillige
Unitii logo background

Følg vores fællesskab

Nyeste fra Instagram