Tjen penge
til jeres forening

Tjen penge og giv jeres sponsorer mere værdi for deres reklame kroner

Mange foreninger oplever i denne tid, at det er svært at beholde tidligere sponsorer. Det sker i takt med at sponsor bliver mere bevidst omkring hvad deres sponsorater går til og ikke nødvendig bare støtter den lokale forening som man tidligere har gjort uden at se hvad man får ud af det som virksomhed.

Bliv sponsor
Group cheering

Behold eller få nye sponsere til et godt formål via Unitii

Mange sponsorer vil i dag have værdi for deres sponsorkroner. Så hvis de ikke kan få goder med i et sponsorat, vil man går efter bedre synlighed.

I Unitii har alle foreninger eller organisationer mulighed for at synlig gøre op til 3 sponsor i deres forening via appen. Og ved alle oprettet events i Unitii vil disse sponsorer få eksklusive visning til alle frivillige, generer trafik til deres hjemmeside og via sociale medier.

Så virksomheder får ved et sponsorat igennem Unitii, både får synlighed, trafik til egen virksomhed, men støtter også et rigtig godt formål i foreningerne. Unitii er derfor ikke kun et rigtig godt koordinering-, organiserings- og rekrutterings værktøj for foreningerne, men også en måde at bibeholde sponsorater i foreningen.

Hvordan fungerer sponsordelen i Unitii?

Alle foreninger/organisationer kan tilkøbe sig op til 3 sponsorpladser som vil være synlig for alle frivillige i disse foreninger.

Hver plads/sponsor koster kr. 1.000 til Unitii, hvor vi sørger for at tilrette tilsendt sponsorlogo, så det visuelt bliver perfekt, men også opretter sponsor med link til egen hjemmeside. I bestemmer selv hvad jeres sponsor skal give for at have denne eksklusive plads.

Så hvis i kan få en sponsor til at give kr. 10.000, så tjener foreningen disse penge -minus omkostningen til Unitii.

En sponsorplads kan max gælde 1 år, men foreningerne bestemmer selv, om en given sponsorplads skal holde mindre tid og derfor kan foreninger fx sælge sponsorpladser for 1 weekend, 1 uge, 1. kvartal osv. hvis man har et specialarrangement, som kan give flere sponsorpenge.

Med denne mulighed, kan foreningerne nemmere få flere sponsorkroner i foreningskassen. Vil du høre mere om jeres muligheder, så kontakt Unitii på mail kontakt@unitii.dk

Er du frivillig?

Se her hvordan du kommer i gang med at arbejde frivilligt

For frivillige
Unitii logo background

Følg vores fællesskab

Nyeste fra Instagram