Priser

Vigtig info:

Den første måned er gratis, herefter skal en forening betale 1.500 pr. år ex. moms

Prøv gratis i 1 måned

Derefter er den årlige pris 1.500 kr. pr. forening/lokalafdeling *ubegrænset antal frivillige.

Vi tilbyder...

Chat ikon

Gratis gennemgang

Unitii tilbyder 30 minutters gratis gennemgang af værktøjet via Teams. Dette kan fx bruges til afklaring af systemet. Kontakt os på kontakt@unitii.dk for at booke en gratis gennemgang.

Chat ikon

Supportvideoer

Fri adgang til supportvideoer, som sikrer at foreningen kommer godt i gang.


Se dem her!

Chat ikon

Konsulentydelse

Dertil kan man hyre en konsulent fra Unitii til at komme ud i 2 timer til kr. 1.500 + omkostninger ved befordring.

Er i flere lokalafdelinger, som ønsker at benytte Unitii?

Kontakt os på kontakt@unitii.dk for at få et skræddersyet tilbud

*Kræver aktiv udmeldelse efter 1 måneds gratis support

Unitii er måske gratis for dig

Hvis der er indgået en aftale med en kommune eller hovedorganisation, hvor din forening eller lokalafdeling har hjemme, så er Unitii enten gratis eller billigere for jer at bruge.

Der vil ofte være lavet en aftale omkring workshops, som har til formål at sikre optimal brug og igangsættelse af Unitii hos de enkelte foreninger og lokalafdelinger.

Er du i tvivl om din kommune eller hovedorganisation dækker dette, så kan du skrive til os på kontakt@unitii.dk eller spørge din kommunes frivillighedskoordinator, frivilligcentret eller jeres kontaktperson fra hovedorganisationen.

Unitii logo background

Unitii samarbejder med konsulentfirmaet Aftryk

Workshop:
“Stil skarpt på jeres rekrutteringsindsats”

Som hjælp til dig, der ønsker at bruge Unitiis koordinering- og rekrutteringsplatform, udbyder Unitii i samarbejde med konsulentfirmaet Aftryk en workshop, der hjælper din forening godt i gang med både at anvende Unitii og samtidig skabe en stærk frivilligkultur.

Ved at investere i jeres frivillige fra start til slut undgår I at bruge unødvendig tid igen og igen på rekruttering, velkomst og introduktionsforløb. Aftryk har mange års erfaring i at hjælpe foreninger og organisationer med at tilrettelægge frivilliges opgaver, så de matcher de frivilliges interesser og understøtter målgruppens behov.

Sammen med Aftryk ligger I en plan for, hvordan I fremadrettet ønsker at arbejde med rekruttering og koordinering i jeres forening eller organisation. Aftryk er ekspert i at designe løsninger, som hjælper foreninger og organisationer med at spare tid, kræfter og ressourcer, så I i stedet kan fokusere på jeres kerneopgave, som skaber værdi for netop jeres målgruppe.

Optimer din forening eller organisations udbytte

Sammen med Aftryk skræddersyr I jeres workshop, som tager udgangspunkt i jeres behov med afsæt i nedenstående emner.

 • Hvordan I i jeres forening eller organisation kan organisere jeres rekrutteringsindsats, så den ikke ender med at blive en tidsrøver
 • Hvordan I i jeres forening eller organisation på en fordelagtig måde kan anvende Unitii i dagligdagen til at rekruttere og organisere jeres frivillige arbejde
 • Hvordan prioritering af “Den gode velkomst og introduktion” har betydning for trivsel og frivilligglæde blandt jeres frivillige
 • Hvordan I skaber et stærkt fællesskab, som både regelmæssige og episodiske frivillige ønsker at vedblive med at være en del af
Bliv sponsor

Efter workshoppen

Er du i stand til at:

 • Lægge en plan for jeres samlede rekrutteringsindsats i din forening eller organisation
 • Optimere hvordan og til hvad I ønsker at anvende Unitiis koordinering- og rekrutteringsplatform
 • Udvikle et differentieret og målrettet velkomst og introduktionsforløb tilpasset regelmæssige og episodiske frivillige

Målgruppe

Hvem henvender workshoppen sig til?

Workshoppen er målrettet den forening eller organisation, som ønsker at gå en ekstra meter, og som er på udkig efter løsning, hvor fokus ikke kun er på ibrugtagningen af Unitiis koordinering- og rekrutteringsplatform, men også på at skabe et stærkt og attraktivt fællesskab, som jeres frivillige ønsker at vedblive med at være en del af.

Praktisk

Halvdags-workshop af fire timers varighed med fysisk fremmøde.

Aftryk er ansvarlig for:

 • Indhold, form og facilitering af workshops
 • Udarbejdelse af grafiske materialer

Rekvirenten er ansvarlig for

 • Annoncering og håndtering af tilmelding
 • Booking af lokaler og forplejning
 • Tryk af materialer til anvendelse på dagen - Aftryk sender PDF-fil en uge før

Pris: 6.000 kr. ex moms og transport

Lyder det interessant for din forening/organisation?

Udfyld formularen for at blive kontaktet af Aftryk

Underviser:
Sabitha Jørgensen, konsulent

Jeg hedder Sabitha Jørgensen, og jeg er ejer af konsulentfirmaet Aftryk. Jeg brænder for at arbejde med mennesker, og i mere end et årti har jeg i samarbejde med foreninger og frivillige udviklet, designet og implementeret projekter og indsatser til gavn for børn, unge og familier i sårbare situationer.

Jeg hedder Sabitha Jørgensen, og jeg er ejer af konsulentfirmaet Aftryk. Jeg brænder for at arbejde med mennesker, og i mere end et årti har jeg i samarbejde med foreninger og frivillige udviklet, designet og implementeret projekter og indsatser til gavn for børn, unge og familier i sårbare situationer. I Aftryk har jeg fokus på at hjælpe foreninger, kommuner og virksomheder med at realisere deres drømme og projekter. Jeg arbejder ud fra den tilgang, at kunden skal klædes på til selv at kunne løse opgaverne. Aftryk er ekspert i at udvikle workshops i temaerne; rekruttering, motivering og skabelse af stærke fællesskaber i civilsamfundet. Som konsulent har jeg fokus på det kreative og visuelle og understøtter mine indsatser med grafiske skabeloner, fordi de bidrager til deling af viden og aktiv deltagelse fra de tilstedeværende. ‘ Læs mere om hvem jeg er, og hvilke ydelser mit firma Aftryk tilbyder på www.aftryk.nu/

Bliv sponsor

Følg vores fællesskab

Nyeste fra Instagram