Bliv frivillig

22. Jun 2021

Bliv frivillig med Unitii

Vil du være frivillig?

Hvis du ønsker at være frivillig og støtte et godt formål, kan du let og hurtigt komme i gang med vores app 'Unitii'.
Det første du skal gøre er, at hente vores app på Google Play eller på App Store.
Derefter kan du lynhurtigt oprette en profil og søge efter frivilligt arbejde eller foreninger, som du gerne vil tilknyttes.

Støt op om frivilligheden i Danmark og gør en forskel med din tid. Download appen og start allerede i dag!

Foreningslivet afhænger af frivillige

Frivillighed er omdrejningspunktet i stort set alle danske foreninger. Uden et stort og velfungerende frivillig-korps, vil foreningslivet som vi kender det, ikke kunne eksistere. Som så meget andet, er der dog plads til optimering og forbedring i et stort antal foreninger.
For det er uden tvivl et stort og krævende arbejde, at rekruttere, koordinere og administrere frivilligt arbejde og hele sit frivillig-korps. Dette er netop årsagen til, at vi har sat 'Unitii' i verden.

Unitii skal være den digitale platform, som samler frivillige og foreninger ét sted.
Alt hvad man som frivillig og forening skal bruge, er samlet her.
Unitii bygger bro mellem frivillige og foreninger og effektiviserer både processer og samarbejde, på en måde som ikke er muligt uden appen. Det er vores store håb og tro, at alle danske foreninger og frivillige får øjnene op for vores app, som vi igennem lang tid har arbejdet ihærdigt og meget målrettet på at realisere.
Hvis du er frivillig eller forening og læser dette, så håber vi at du vil give appen en chance. Uden dig og din hjælp, bliver Unitii nemlig ikke en succes. Vi er afhængig af frivillige og foreninger, præcis ligesom foreningslivet er det i dag.

Hvornår kan jeg blive frivillig eller oprette min forening?

Hvis det er spørgsmålet som trænger sig på, så er svaret 'nu'.
Unitii er LIVE og der er allerede oprettet flere foreninger på platformen. Officielt kører vi en LIVE testfase, hvor vi arbejder på de sidste detaljer, inden Unitii for alvor bliver slået ud nationalt.

I skrivende stund, er Unitii i en større testfase, hvor der i samarbejde med 8 foreninger og mere end 100 frivillige bliver testet på livet løs. Der er allerede foretaget en del forbedringer og flere nye features bliver implementeret i nærmeste fremtid. Vi har allerede fået bekræftet, at Unitii løser en stor administrativ udfordring i foreningerne og det er allerede et populært test-værktøj i de udvalgte testforeninger.

Hvis du vil være en del af fællesskabet, kan du hente appen i dag. Appen er som sagt gratis for både frivillige og foreninger. Der er intet skrevet med småt og ingen skjulte gebyrer. Unitii er sat i verden for at gøre en forskel og fremme frivilligheden og foreningslivet i Danmark.

App udviklet i samarbejde med LittleGiants

Vi har udviklet vores app i samarbejde med softwarebureauet LittleGiants.
LittleGiants har spillet en stor rolle i udviklingen af vores app og vi sender en stor tak i deres retning.
Uden deres vejledning og ekspertise, ville vi ikke kunne have udviklet en så innovativ og brugervenlig platform.
Det er nu vores store håb, at Unitii-appen kan gøre en forskel for frivillige og foreninger i hele Danmark.

Nyeste fra Instagram