Overvejer du at blive frivillig?

28. Feb 2022

Overvejer du at blive frivillig?

Overvejer du frivilligt arbejde?

Har du, som så mange andre, overvejet at gøre en forskel for andre? Så er frivilligt arbejde måske noget for dig. Vi er kommet godt ind i det nye år, hvilket kan give anledning til at ville gøre noget anderledes eller bedre. Noget af det vi ser gentagne gange, er lysten til at gøre noget godt for andre, miljøet, samfundet eller sig selv. Men selvom lysten og motivationen til at blive en del af et større fællesskab, gøre en forskel for andre og udvikle sig personligt er stor, så kan det være svært at tage det endelig skridt. Danmarks foreningsliv er en fantastisk mulighed, for at møde andre og samtidig gøre en forskel. Men hvordan og hvem skal du kontakte? Det har vi kigget lidt nærmere på for dig.

Hvor kan du finde frivilligt arbejde?

  • Unitii
  • Frivilligcentre
  • Lokale foreninger

Unitii
Unitii er en app, der hjælper dig som frivillig, med at finde aktiviteter, hvor du kan bidrage. Du kan som frivillig i Unitii finde frivilligt arbejde i hele Danmark. En af fordele ved Unitii er, at du ikke behøver være tilknyttet en forening. Det vil sige du frit kan hjælpe og bidrage på tværs af foreninger. Unitii er derfor en unik mulighed, for de personer med lysten til at hjælpe, men begrænset mulighed. Her kan man i stedet tage opgaver alt efter ønske, behov og tid. Hent app’en og bliv frivillig i Unitii i dag.

Frivilligcenter
Et frivilligcenter er omdrejningspunktet for de lokale frivillige ildsjæle og har til formål at støtte, udvikle og fremme foreninger og frivilliges indsatser. Der er i alt 68 frivilligcentre i Danmark og vi vil anbefale at tage kontakt til dem, hvorefter de kan fortælle mere om dine muligheder som frivillig ildsjæl.

Lokale foreninger
Er du eller dit barn medlem af en forening? Din forening har helt sikkert brug for din hjælp til opgaver som kan bestå af bestyrelsesopgaver, indsamling, arbejdsdag, træner, events og meget mere. De vil elske at høre fra dig.

Tag skridtet i dag! – Gør en forskel sammen med os.

Nyeste fra Instagram