Gør en forskel sammen med os

18. Mar 2021

Gør en forskel med Unitii

Bliv frivillig med Unitii

Unitii er Danmarks nye app til koordinering og organisering af frivilligt arbejde. Med Unitii-appen kan du oprette dig som frivillig og finde frivilligt arbejde på tværs af foreninger og organisationer i hele Danmark.

Du kan være frivillig på tværs af foreninger og organisationer i hele landet. Du er derfor ikke begrænset, hvis du gerne vil være frivillig i flere foreninger, fx hjælpe med velgørende arbejde eller den lokale fodboldklub og håndboldklub samtidig. Det er op til dig, hvor mange foreninger du vil være medlem af, og hvor mange timer du vil hjælpe med.

Når foreninger (som du er medlem af) laver et nyt event, får du besked via notifikation på din mobil. På eventet kan du se, hvilke type vagter du kan hjælpe med, tidspunktet for de forskellige vagter og beskrivelse af vagter. Herefter skal du bare beslutte, om du kan og vil hjælpe på dette event og tage vagten. De vagter du tager i unitii er altid synlig for dig i appen, så du hele tiden kan følge med i, hvor og hvornår du skal hjælpe.

Gør en forskel som frivillig

Appen er gratis for dig!

Vil du gøre en forskel, ved at hjælpe andre mennesker, din by eller måske den lokale forening, så download Unitii appen på App Store eller Google Play og bliv frivillig nu.

Nyeste fra Instagram